
OLIVE GARDEN APART OTEL
Fethiye/Göcek - Muğla - Butik oteller - Butik otel - Küçük otel - Fethiye butik otelleri - Muğla butik otelleri
Akdeniz kıyılarının en güzel köşesi Göcek’te ihtiyacınız olan her yere yürüyerek ulaşabileceğiniz harika bir konumda bulunan Olive Garden, apartlarıyla size eviniz konforunu yaşatacak.Rezervasyon
Özellikler
| Aktivite | Sörf/Yelken, Trekking/Jogging | Genel Özellikler | Bahçe, Havuz, Çocuklu Aile, Bar |
| Havaalanı - Otel Arası | Dalaman Havaalanı 20km. | İşletim | Aile İşletmesi |
| Konumu | Denize Yakın | Mimari | Taş Yapı |
| Oda Özellikleri | Wireless, Tv, Klima | Oda Sayısı | 15 Oda |
| Prestij Kart İndirim | %10 | Sezon | 1 Nisan-31 Ekim |
- Ev SahibiRecep KÜLÜR
- Telefon+90 (252) 645 13 02
- Fax+90 (252) 645 29 41
- GSM+90 (545) 848 48 48
- Webhttp://olivegardenapart.com
- E-Postainfo@olivegardenapart.com
- AdresCumhuriyet Mah. Göcek/FETHİYE
Fethiye/Göcek
FETHİYE
Antik Telmessos kentini de içinde saklayan Fethiye ilçesi, Fethiye Körfezi'nin doğusunda, Fethiye Ovası'nın güneybatısında yer alır. Ölüdeniz gibi dünyada eşi bulunmayan bir plajı bulunan Fethiye Türkiye'nin turizm merkezlerinden biridir. Af Kule gibi dalış bakımından çok uygun yerlere sahiptir. Turizme açılmış birçok mağara mevcuttur. Doğal yapısı ile yamaç paraşütü gibi alternatif sporlar yapılmaktadır. Kelebekler Vadisi ve Kabak Koyu gibi doğası bozulmamış çok özel bölgeler vardır. Günlük turlar ile 12 Adalar diye adlandırılan adalar ziyaret edilebilir. Ölüdeniz dışında Fethiye civarındaki birbirinden güzel plajları: Belcekız (Belceğiz), Çalış Plajı, İztuzu Plajı (Dalyan). Bu kadar alternatifin yanında antik çağlardan kalmış kent kalıntıları ile kültür turizmine de açıktır. Fethiye çevresindeki antik kentlerin bazıları şöyledir: Telmessos, Kaunos, Kadyanda, Tlos, Pınara, Letoon ve Xanthos.
GÖCEK
Sayısız ve birbirinden güzel koy ve adanın bulunduğu Fethiye körfezinin Göcek bölümü yatlar ve mavi yolculuk teknelerinin en gözde yeridir. Yatlar için her türlü servisin verildiği dört marina var Göcek’te. Dünyanın ve Türkiye’nin "top sosyete"sinin buluşma noktasıdır Göcek koyları ve adaları. Birbirinden lüks tekneler çevrede boy gösterirler. Kusursuz yeşil doğası cennet koyları ve temiz denizi ile ünü ülke sınırlarını aşan Göcek'te turizm sezonu Nisan ayından Kasım ayına kadar sürmektedir.

BAÇ PANSİYON / BODRUM
PERİLİ KÖŞK OTEL
CLUB ÇAPA / KAŞ
YACHT HOTEL / FETHİYE
ARAL TATİL ÇİFTLİĞİ / BOZCAADA
Butik Oteller Kitabı 2011 çıktı! Satın almak için tıklayınız.



